Distributor

Authorised Parts and Service Dealer

NO (+47) 31 30 90 60

post@generatorsolutions.no

RU (+7) 812 940 7084

post@generatorsolutions.ru

UK (+44) 1780 756 836

enquiries@generatorsolutions.co.uk

  

Introduksjon:

Her på Generator Solutions er vårt mål å gi en god service når det kommer til Power Generation behov.

Vår virksomhet er delt inn i 4 divisjoner, som ikke bare tillater oss å skille oss selv fra våre konkurrenter, men tillater oss å betjene alle dine behov under ett selskap. Vi er ikke bare i stand til å tilby nye generatorsett, men vi har en omfattende serviceavdeling for å hjelpe deg å holde i gang når du trenger det som mest.
Vår tilegnede etter marked team kan tilby en variant av originaldeler på tvers av mange produsenter og over globale steder, vi holder kontinuerlig riktig lagernivåer på våre områder og ikke bare på mest solgte varer, men for komplett generatorer.

Du vil ikke finne mange selskaper som kan tilby hele spekteret av kraftbehov fra hele generatorsett, generatorer, motorer og være godkjent distributør og reparatør. Vårt samarbeid med våre kunder er derfor vi jobber så hardt.
Våre team jobber i allianse for å bringe løsninger til deg.

Våre fire divisjons oversikter:

Diesel Power Generation - Cummins Powered
Stolt av å være godkjent distributør og servicepartner for Cummins Power Generation generatorsett. Vi holder på lager 20KVA til 350kVA, gir strøm opp til 2500kVA.
Vi har spesialiserte ingeniører på vakt dag og natt for å støtte deg når du trenger oss mest.

Generatorer - Cummins Generator Technologies
Generator Solutions har vært autorisert deler og serviceselskap i Norge og Russland for Cummins Generator Technologies (CGT) siden 2009. Vi tilbyr over 100 Generatorer fra vårt lager i Norge og Russland. Alt fra 7.5kVA til 9.4MVA kan vår spesialist operatører håndtere lav, middels og høy spenning applikasjoner.
Innlandet eller på sjøen har vi generatorer som kan møte de høyeste krav, med sertifiseringer på tvers av alle store godkjennere.

Hoyer Motors
For å fullføre Strøm delingen av generatorer løsninger vi er svært glade for å ha fått Hoyer Motor distributør i Norge. Den komplette utvalg fra (0,1 kW til 700 kW) bygget med høy kvalitet og pålitelighet vår omfattende lager vil alltid forlate med en løsning for dine behov.
Våre team kan tilby motor reparasjoner og spoler over mange merker av motorer, ikke vær sjenert i å spørre hva vi kan gjøre for deg.

Etter marked
Våre mål for våre kunder er å gi dem en første klasse service, om det er delene du trenger eller tjenesten så er vi her for å hjelpe.
Generator Solutions leverer høykvalitets originaldeler, levert fra den opprinnelige produsenten. Vi tar absolutt omsorg for å sørge for at alle elementene er kvalitetssikret og møter med produsentens standarder. Lagernivået kontinuerlig vedlikeholdes for å sikre at våre serviceteam kan reagere umiddelbart til dine behov.


Vi opprettholder de siste treningsprogrammer med våre ingeniører for å gi deg med teknisk støtte eller dør-tjeneste. Uansett hvilke deler du skulle trenge, så prøv våre tjenester og snakke med en av teamene i Norge, Russland eller Storbritannia. Vi har en vennlig service og når vi ikke vet så vil vi alltid prøve å finne svarene.